Moderna Djurförsäkringar lanserar samarbete med app-tillverkaren Teoriappar som har skapat Hundappen. Den kostnadsfria appen innehåller en teoridel med bl.a. informationsfilmer och checklistor, en praktisk del med övningar och teoriprov, valpnamnsgenerator samt tjänster du som hundägare kan ha nytta av, t ex hundvaktskatalog. 

Att vara en bra hundägare kräver kunskap och engagemang. Det finns idag en uppsjö av informationskällor för hundägare. i Hundappen har du information, övningar och tjänster samlade direkt i mobilen.

Moderna Djurförsäkringar vill att hundägandet ska vara rofyllt och givande för både hundar och deras ägare. Därför hoppas vi att den här appen kommer att ge dig som hundägare kunskap och färdigheter som gör dig tryggare i rollen som matte eller husse och som i tur ökar hundens välbefinnande.

Appen, som t.ex. lär hundägare hur man tränar en valp eller hur man väljer en lämplig djurförsäkring, passar såväl nya hundägare med valpar som vana hundägare som vill lära sig mer och ge deras fyrbenta vänner det lilla extra.
Hundappen finns att ladda ned gratis på AppStore .