Vi är Moderna Djurförsäkringar

Vi tror, att för att bli bra på något måste man gilla det man håller på med. Så kan man även sammanfatta idén bakom Moderna Djurförsäkringar. Alla vi som arbetar här har ett passionerat förhållande till djur och djurförsäkring och det märks i vårt arbete på marknaden.

Vi ger dig bra produkter till ett bra pris – kvalitet och kundnytta. Vi törs även lova dig att bemötandet du får hos oss präglas av professionalism – kunnighet och vänlighet. Men viktigast av allt är att leverera när det gäller – snabbt och enkelt.

Hund- och kattförsäkringar

Moderna Djurförsäkringar är ett nischat varumärke specialiserat på försäkringar för hundar och katter. Vår ambition är hög, nämligen att du som kund ska vara nöjd med oss – i alla lägen. När du söker information, tecknar eller ändrar försäkring, eller när en skada inträffat. Vi strävar hela tiden efter att vara lite snabbare, lite bättre. Vi vill helt enkelt att du alltid ska känna dig välkommen som kund hos Moderna Djurförsäkringar.

Försäkringsgivare är Tryg Forsikring A/S via dess svenska filial Moderna Försäkringar, Sveavägen 167, Box 7830, 103 98 Stockholm, www.modernaforsakringar.se, org.nr 516403-8662, Tryg Forsikring A/S, CVR-nr 24260666, Klausdalsbrovej 601, DK 2750 Ballerup, registrerat hos Erhvervsstyrelsen.

Läs mer om våra försäkringar här.

Hund tollare och grå katt tittar åt höger närbild