Mys i soffan

Jag tycker att de små människorna i min nya familj är väldigt roliga. De busar gärna med mig och tar gärna med mig ut i trädgården för att upptäcka massa nya spännande saker – pinnar, vissna löv som blåser omkring, och mullvadshögarna förstås. Riktigt roliga att gräva i!

Mitt nya halsband har jag på mig hela tiden för att vänja mig, och det är mjukt och lätt, så jag har redan slutat bry mig om att jag har det på mig.

Jag försöker också passa på att göra det jag behöver ute, och än så länge går det riktigt bra – det är inte många olyckor som inträffat inomhus. Jag får komma ut varje gång jag har ätit, sovit, eller lekt – och det är ju precis då jag blir som mest kissnödig, så då passar det ju så bra att göra det i trädgården!
valpen ronja myser i soffan

Sedan när vi kommer in från trädgårdsleken så myser vi tillsammans i soffan en stund, och då brukar jag bli trött och somna. De stora människorna sa något om att de egentligen hade tänkt att den nya valpen inte skulle få vara i soffan, men då måste de ha menat någon annan, för jag heter ju Ronja och inte ”valpen”, och jag får minsann vara i soffan hela tiden!

Häromkvällen låg jag i soffan med de små människorna och tittade på Melodifestivalen – väldigt mysigt, även om jag sov mest i deras famn.