25-28/9 sker underhåll på vår webb. Du kan då inte räkna på försäkring, anmäla skada eller logga in på Mina Sidor. Läs mer

Moderna Djurförsäkringar i samarbete med FirstVet

Som kund hos Moderna Djurförsäkringar får du kostnadsfria besök hos FirstVet - veterinären på nätet. När du bokar besök anger du Moderna Djurförsäkringar som försäkringsbolag och fyller i ditt försäkringsnummer så kostar besöket ingenting. Det här gäller för besök som är relaterat till sjukdom eller olycksfall som omfattas av försäkringen. Den omfattar till exempel inte beteenderådgivning eller recept på fästingmedel.Hund och katt ligger och vilar tillsammans

Hur funkar det?

Hos FirstVet får du hjälp av veterinär genom att videosamtal. Du kan logga in via dator, mobil eller surfplatta och boka ett möte. Sedan genomförs mötet via videosamtal och du kan filma din hund eller katt. Med FirstVets hjälp kan du få en första bedömning, behandlingsförslag och eventuellt en remiss om det skulle behövas till en specialist. Direkt efter ditt besök får du tillgång till din journal, som du enkelt kan läsa eller ta med till en klinik.

Vilka fördelar finns med FirstVet?

Ibland är det svårt att veta när ett besök till veterinären är nödvändigt eller när det går att avvakta. Det kan dessutom vara svårt att uppsöka veterinären på grund av kostnader, restider och arbetstider. Genom att använda FirstVet kan du snabbt och enkelt få hjälp av en veterinär. Samtidigt som du kan spara både tid och pengar.

Läs mer om hur du registrerar ditt djur och bokar ett möte hos FirstVet.

Några kommentarer från kunder:

”Jag sparade tusentals kronor på ett besök som egentligen inte hade behövts.”

“Otroligt värdefullt att kunna vända sig till någon när vanliga veterinärkliniker är stängda.”

"Kändes bra att inte behöva åka iväg med min hund. Jag fick väldigt bra vägledning utan att göra en stressande bilresa."