• Om du äger en katt eller tar hand om den som fodervärd kan du teckna veterinärvårdsförsäkring till katten. Du ska vara 18 år eller äldre för att kunna teckna försäkringen. Försäkringstagare blir du som ingår avtal om kattförsäkring med Moderna Djurförsäkringar.

  Vill du teckna livförsäkring för katten ska du vara ägare till katten. Är du fodervärd ska det finnas ett fodervärdsavtal där det framgår att du har rätt att teckna livförsäkring för katten.

  Moderna Djurförsäkringar är en del av Trygg-Hansa. Teckna en ny kattförsäkring hos Trygg-Hansa.
   
  Du som redan har en försäkring hos Moderna Djurförsäkringar kan teckna en till hundförsäkring genom att kontakta oss på 060663030.

  Här hittar du fler Vanliga frågor och svar.

 • Veterinärvårdsförsäkringen för katt finns i tre olika nivåer; Enkel, Dubbel och Trippel. Det kan vara svårt att veta vilken försäkring man ska välja. Vi har gjort en guide för att välja kattförsäkring där vi hoppas hjälpa dig att göra rätta valen för dig och din katt. 

  Moderna Djurförsäkringar är en del av Trygg-Hansa.

  Här hittar du fler Vanliga frågor och svar.

 • Om du tecknar kattförsäkring kan du välja mellan helårsbetalning på faktura eller månadsbetalning via autogiro. Väljer du att betala via autogiro så slipper du en faktureringsavgift.

  Moderna Djurförsäkringar är en del av Trygg-Hansa. Teckna en ny kattförsäkring hos Trygg-Hansa.
   
  Du som redan har en försäkring hos Moderna Djurförsäkringar kan teckna en till hundförsäkring genom att kontakta oss på 060663030.  Här hittar du fler Vanliga frågor och svar.

 • Moderna Djurförsäkringar är en del av Trygg-Hansa och du tecknar en ny kattförsäkring hos Trygg-Hansa.

  Du som redan är kund hos Moderna Djurförsäkringar kan teckna en till kattförsäkring genom att ringa oss på 060-663032. 

  Från och med 1 januari kommer Moderna Djurförsäkringar förnyas i Trygg-Hansa. Du kommer få information i god tid om någon ändring sker som påverkar dina försäkringar eller våra kontaktvägar. 

  Om du vill hålla dig uppdaterad kring samgåendet mellan Moderna Försäkringar och Trygg-Hansa hittar du information på modernaforsakringar.se/trygg-hansa/