• Det är inte alltid enkelt att veta vilken hundförsäkring man ska välja. Vi har gjort en guide för att välja hundförsäkring där vi hoppas hjälpa dig att göra rätta valen. Du kommer vidare till Trygg-Hansa.

 • Du kan teckna en hundförsäkring om du är ägare till en hund eller om du tar hand om en hund som t ex fodervärd. Du ska vara 18 år eller äldre för att teckna en försäkring. Försäkringstagare blir du som ingår avtal om försäkring med Moderna Djurförsäkringar.

  Vill du teckna livförsäkring för hunden ska du antingen vara ägare till hunden eller så ska det framgå i ett fodervärdsavtal att du har rätt att teckna livförsäkring.

  Moderna Djurförsäkringar är en del av Trygg-Hansa. Teckna en ny hundförsäkring hos Trygg-Hansa.
   
  Du som redan har en försäkring hos Moderna Djurförsäkringar kan teckna en till hundförsäkring genom att kontakta oss på 060663030.
 • När du väljer att köpa hundförsäkring kan du välja mellan helårsbetalning med faktura eller månadsbetalning via autogiro. Väljer du att betala via autogiro så slipper du även faktureringsavgift. 

  Se fler Vanliga frågor och svar.

 • Moderna Djurförsäkringar är en del av Trygg-Hansa. Teckna en ny hundförsäkring hos Trygg-Hansa.
   
  Du som redan har en försäkring hos Moderna Djurförsäkringar kan teckna en till hundförsäkring genom att kontakta oss på 060663030.

  Från och med 1 januari 2023 kommer Moderna Djurförsäkringar förnyas hos Trygg-Hansa. Du kommer få information i god tid om någon ändring sker som påverkar dina försäkringar eller våra kontaktvägar. 

  Om du vill hålla dig uppdaterad kring samgåendet mellan Moderna Försäkringar och Trygg-Hansa hittar du information på modernaforsakringar.se/trygg-hansa/