Om du varit hos veterinären och själv har betalat för besökets hela kostnad så anmäler du dina kvitton till oss. Det gör du enklast genom att:

1. Logga in på Mina sidor med mobilt BankID

2. Välj Anmäl skada i huvudmenyn.

3. Leta upp den försäkring det gäller och välj "Anmäl skada"

Om du vill komplettera med kvitton till ett pågående skadeärende eller en redan startad självriskperiod gör du det genom att göra en ny anmälan under "Anmäl skada".

Mina sidor 

Moderna Djurförsäkringar är en del av Trygg-Hansa. Från och med 1 januari 2023 förnyas våra hund- och kattförsäkringar i Trygg-Hansa. På ditt senaste försäkringsbrev hittar du information om vart du vänder dig för att få smidig hjälp med ditt ärende.

Har du problem med att göra en skadeanmälan online - mejla ditt ärende till djurskador@trygghansa.se eller använd webformulär utan att logga in

Om din försäkring är flyttad till Trygg-Hansa och du vill anmäla en händelse som inträffat före det datum försäkringen startade där – gör en anmälan utan att logga in. Anmäl din skada här.

Om du inte har mobilt BankID – gör din skadeanmälan här.

Har du inte varit hos veterinären ännu? De flesta kliniker erbjuder direktreglering. Läs mer om direktreglering.

katt lägger sin tass i en hand

Innan du anmäler en skada:

För att vi ska kunna hantera ditt ärende så snabbt som möjligt behöver vi rätt information och underlag. Se till att ha till hands:

  • Underlag från veterinär eller annan behandlingsklinik
  • Medicinkvitton
  • Ett kontonummer för utbetalning av ersättning

Det går bra att scanna in underlag eller fota dem.
Passa på att kontrollera dina kontaktuppgifter.

2288_med_nummer_hund_katt.jpg