4 bra anledningar till att besöka Stockholm Hundmässa

8-9 december 2018 är det dags för Stockholm Hundmässa på Stockholmsmässan. Hundmässan är en internationell hundutställning som arrangeras av Svenska Kennelklubben varje år. Under två dagar fyllda med aktiviteter träffas tävlande och domare från hela världen tillsammans med tiotusentals hundintresserade besökare.

Programmet är fullspäckat och utöver utställningen visas olika hundsporter, hundar som arbetar, uppvisningar på flera scener samt ett torg där ca 150 hundraser presenteras av sina klubbar. Du hittar också företag och organisationer som presenterar sina produkter och tjänster.

1. Få tips inför att köpa hund

På mässan kan du träffa representanter från ca 150 olika rasklubbar. Du kan prata med uppfödare och med andra hundägare som har den hundrasen du är intresserad av. Du kan också besöka en monter där du kan få massor med tips och råd inför hundköpet. Under utställningen kan du dessutom se många olika raser visa upp sig, det kommer hunder från flera delar av världen.

2. Få inspiration till nya aktiviteter med din hund

Under helgen finns ett gediget program med olika hundsporter och aktiviteter för dig och din hund. Du kan se tävlingar på hög nivå i till exempel freestyle, rallylydnad och junior handling. Det är också uppvisningar på flera scener som ger mycket inspiration.

3. Shopping, shopping, shopping

I anslutning till hundutställningen arrangeras Sveriges största mässa för tillbehör till hund och hundägare. Över 200 företag och organisationer deltar och du kan hitta allt från foder och koppel till böcker, leksaker, schampo med mera. Du kan säkert göra fynd till dig och din hund! Kanske hitta några julklappar till hunden?

4. Träffa oss på Moderna Djurförsäkringar!

Vi är på plats i monter AG 11:08. Kom förbi och säg hej, fråga oss om våra hundförsäkringar eller bara prata lite hund. Hoppas vi ses!
pudel ligger fram för dekorationer

PS. Du får ta med dig en hund som inte ska tävla eller ställas ut men då måste du ha en särskild biljett för det, hunden måste ha fyllt 9 månader och uppfylla SKKs vaccinationsregler. Det kan vara smart att lämna hunden hemma. Mässan är en stökig och högljudd plats med massor av andra hundar. Assistanshund får komma in på mässan med vaccinationsintyg.