FirstVet - veterinär online

Idén till FirstVet kommer ur ett behov som många djurägare känner igen – hur svårt det kan vara att avgöra när man behöver åka in till veterinärklinik och hur otillgänglig djursjukvården ibland kan upplevas.
Genom FirstVet skapas nya möjligheter för rådgivning, enklare undersökningar och viss receptförskrivning. FirstVet har över 80 veterinärer med olika specialistområden. Så du kan känna dig trygg i att få rätt hjälp. 

FirstVet hjälper dig med råd, behandlingsförslag eller remiss till rätt veterinär. Direkt efter ditt besök får du tillgång till din journal, som du enkelt kan läsa eller ta med till en klinik.

Logga in och lägg till ditt djur direkt så kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med veterinär om behovet uppstår.

Registrera ditt djur

FirstVet har öppet 07-24, alla dagar, året om.

Så här fungerar det med videosamtal hos FirstVet

Hos FirstVet får du hjälp av veterinär genom att videosamtal. Du kan logga in via dator, mobil eller surfplatta och boka ett möte. Sedan genomförs mötet via videosamtal och du kan filma din hund eller katt. Med FirstVets hjälp kan du få en första bedömning, behandlingsförslag och om det skulle behövas remiss till en specialist.
Moderna Djurförsäkringar erbjuder dig som kund tre kostnadsfria besök per år hos FirstVet. Registrera din hund eller katt redan idag så är du redo om behovet uppstår.veterinärmöte via mobilen hund

Vilka fördelar finns med en veterinär online?

Ibland är det svårt att veta när ett besök till veterinären är nödvändigt eller när det går att avvakta. Det kan dessutom vara svårt att uppsöka veterinären på grund av kostnader, restider och arbetstider. Genom att använda FirstVet kan du snabbt och enkelt få hjälp av en veterinär. Samtidigt som du kan spara både tid och pengar.

För många hundar och katter är ett besök hos veterinären stressande. De kanske har haft jobbiga upplevelser på en klinik tidigare, eller är ovana att resa till främmande miljöer. En del djur känner sig också stressade när det samlas flera djur på liten yta i väntrummet. När möjligheten finns är det lugnare för djuret att stanna hemma och få hjälp direkt via video.

Några kommentarer från kunder:

”Jag sparade tusentals kronor på ett besök som egentligen inte hade behövts.”

“Otroligt värdefullt att kunna vända sig till någon när vanliga veterinärkliniker är stängda.”

Moderna Djurförsäkringar i samarbete med FirstVet

Som kund hos Moderna Djurförsäkringar får du tre gratis besök hos FirstVet per år. När du bokar besök anger du Moderna Djurförsäkringar som försäkringsbolag och fyller i ditt försäkringsnummer så kostar besöket ingenting. Det här gäller för besök som är relaterat till sjukdom eller olycksfall som omfattas av försäkringen. Den omfattar till exempel inte beteenderådgivning eller recept på fästingmedel.
Har du frågor om tjänsten eller behöver hjälp så ring FirstVets kundtjänst: 010 - 206 70 66.

Vill du veta mer om vår hundförsäkring eller kattförsäkring? Ring oss gärna på 060-66 30 30 eller kolla mer under hundförsäkring eller kattförsäkring.